Warpaint

Warpaint hampaiden valkaisu

Warpaint on uusi, 100 % luonnollinen, hampaiden valkaisuun tarkoitettu jauhe, joka vaalentaa hampaiden tummentumia hellävaraisesti vahvistaen samalla hampaita ja ikeniä. Warpaintin vaikutus perustuu lääkehiileen, jota kutsutaan myös aktiivihiileksi.

Mustaa ja sotkuista

Hampaiden peseminen aktiivihiilelläWarpaint on mustaa ja sen käyttäminen on sotkuista, mistä tulee myös sen nimi Warpaint eli suomeksi sotamaalaus. Mutta kun olet saanut homman tehtyä, et voi pyyhkiä hymyä naamaltasi – niin hyvin se toimii!

Tämä likainen jauhe valkaisee ja kiillottaa hampaasi kookospähkinän kuoresta valmistetulla aktiivihiilellä. Se saa sinut näyttämään hampaattomalta merirosvolta, mutta vain hetkeksi.

Samalla kun Warpaint valkaisee hampaat, se vahvistaa myös ikeniä, poistaa suusta toksiineja, imee itseensä raskasmetalleja ja remineralisoi hampaita bentoniittisavella. Sen orgaaninen appelsiininkuori auttaa poistamaan sitkeimmätkin kahvitahrat hampaista.

Tuotteeseen on lisätty piparminttua, joka vähentää tulehduksia, sekä sitruunamyrttiä, joka tuhoaa bakteereja ja tukee immuunijärjestelmää. Ne saavat hengityksen tuoksumaan raikkaalta ja kirpeältä.

Mitä tuote sisältää?

Warpaint on 100 % luonnontuote, eikä se sisällä mitään kemikaaleja. Tuote on myös 100 % vegaaninen.

Warpaint sisältää syötäväksikin kelpaavaa bentoniittisavea, joka remineralisoi hampaita ja vahvistaa niitä. Siinä on runsaasti elintärkeitä mineraaleja, jotka ovat hyödyllisiä sekä hampaille että ikenille. Se on miedosti hankaava savi, joka poistaa tahrat hampaista hellävaraisesti ja tekee niistä kiiltävät. Bentoniittisavea on käytetty vuosikymmeniä monien terveysongelmien hoitoon. Se toimii myrkkyjä poistavana aineena taistelussa iensairauksia vastaan sekä voimistamaan kehon luonnollista vastustuskykyä. Se toimii astringenttinä poistamalla hammaskiveä ja puhdistamalla ikeniä.

Tuotteessa käytetään ei-hankaavaa ja erittäin hienoa kookosaktiivihiiltä, jota käytetään myös muun muassa lääketieteessä. Se adsorboi materiaaleja ja huokoinen rakenne saa hiilen pinnan vetämään epäpuhtauksia puoleensa. Hampaiden peseminen aktiivihiilellä auttaa poistamaan kahvin, tupakan, teen ja muiden aineiden aiheuttamia tahroja ja värjäymiä sekä likaa. Hiili jättää hampaan pinnan puhtaaksi ja saa sen näyttämään valkoisemmalta.

Warpaintin sisältämä orgaaninen appelsiininkuori (joka ei sisällä sitruunahappoa) auttaa poistamaan tahroja ja vahvistamaan herkkiä hampaita.

Australian Queenslandista tuleva orgaaninen sitruunamyrtti poistaa tehokkaasti suun mikrobeja ja sieniä. Sillä on myös rauhoittavia ja lievittäviä ominaisuuksia. Sitruunamyrtti ei sisällä sitruunahappoa.

Orgaaninen piparminttu vähentää suun tulehduksia ja jättää hengityksen puhtaan raikkaaksi.

Sisällysluettelo:

 • kookospähkinän kuoresta valmistettu aktiivihiili
 • kalsiumbentoniittisavi
 • appelsiininkuori
 • piparminttu
 • sitruunamyrtti

Aktiivihiili toimii tehokkaasti

Tavalliset valkaisutuotteet sisältävät aktiivisena aineena vetyperoksidia tai karbamidiperoksidia, jotka eivät ole myrkyllisiä tai haitallisia, mutta voivat aiheuttaa herkille potilaille ikenien ärsytystä, hammaskipua ja yleisherkkyyttä. Niiden liiallinen käyttö voi johtaa myös hammaskiilteen rikkoutumiseen tai hampaiden huokoistumiseen.

Warpaintin aktiivihiili on erittäin imukykyistä materiaalia. Se sisältää miljoonia pienen pieniä huokosia, jotka sitovat myrkkyjä, kemikaaleja ja jopa suolistokaasuja – ja poistaa ne kehosta. Yhden teelusikallisen aktiivihiiltä pinta-ala on lähes 1 000 neliömetriä!

Aktiivihiiltä käytetään esimerkiksi useilla ensiapuklinikoilla ja sairaaloissa myrkytyspotilaiden hoitoon.

Kahden minuutin käyttö riittää

Warpaintia käytetään pesemällä pienellä määrällä hampaita 2 minuutin ajan. Mikäli haluat korostaa valkaisutulosta, voit jättää sen hampaisiin muutamaksi minuutiksi ennen huuhtelua.

 1. Kasta kosteaa hammasharjaa Warpaint-purkissa
 2. Pese hampaita kevyin pyörivin liikkein noin kahden minuutin ajan
 3. Pidä suu kiinni harjauksen ajan
 4. Sylje varovasti ja huuhtele suu huolellisesti

Useimmat potilaat saavat näkyviä tuloksia välittömästi, erityisesti silloin kun hampaissa on värimuutoksia. Aine tehoaa parhaiten ulkoisten syiden, kuten ruokien, juomien ja tupakan, aiheuttamiin tahroihin.

Tuotetta voi käyttää niin usein kuin tarpeellista ja se sopii myös herkille hampaille ja ikenille. Yksi purkki on riittoisa ja se riittää päivittäisessä käytössä jopa 3 kuukaudeksi.

8 kysymystä Warpaintista

 1. Sisältääkö tuote kemikaaleja?
  Warpaint on 100 % luonnontuote ja 100 % vegaaninen, eikä se sisällä mitään haitallisia kemikaaleja.
 2. Miten tuotetta käytetään?
  Annostele pieni määrä jauhetta hammasharjaa ja pese hampaita noin 2 minuutin ajan. Huuhtele suu. Voit käyttää tuotetta tarpeen mukaan tai jopa päivittäin.
 3. Kuinka nopeasti saan tuloksia?
  Olemme kaikki erilaisia, mutta useimmat huomaavat parannusta välittömästi. Tietyt ruoat ja juomat aiheuttavat värjäymiä, joihin Warpaint tehoaa parhaiten.
 4. Tehoaako Warpaint hammasrautoihin ja -paikkoihin?
  Odota, kunnes hammasraudat poistetaan, koska jauhe ei vaalenna rautojen alta. Tuotetta voi käyttää myös paikattuihin hampaisiin, mutta erityisen hyvin se tehoaa ruoan, juoman ja tupakan aiheuttamiin tahroihin.
 5. Olen raskaana. Voinko käyttää tuotetta?
  Kaikki tuotteen sisältämät ainesosat ovat luonnollisia ja osa orgaanisia. Warpaint on turvallisin vaihtoehto kemikaaleja sisältäville valkaisumenetelmille. Turvallisuuden vuoksi kannattaa kuitenkin konsultoida terveydenhuollon asiantuntijaa ennen tuotteen käyttämistä.
 6. Vahingoittaako se kiillettä?
  Ei, se päinvastoin vahvistaa hammaskiillettä mineralisoimalla hampaita.
 7. Voiko jauhetta käyttää Oil pullingin kanssa?
  Kyllä. Lisää 1 ruokalusikalliseen kookosöljyä noin 1/4 teelusikallista Warpaint-jauhetta. Purskuttele seosta suussasi 10-15 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Voit toistaa toimenpiteen useita kertoja viikossa.
 8. Tahraako jauhe vaatteita?
  Kyllä, Warpaint tahraa kaikkea. Älä pudota purkkia ja käsittele jauhetta aina mahdollisimman varovasti, ettei sitä joudu vaatteisiin.
 9. Jaa tämä ystävillesi... Share on Facebook
  Facebook
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  Share on Google+
  Google+
  Email this to someone
  email

Mistä sitä saa?

Luonnollista Armed with Warpaint -hampaiden valkaisua saa nyt myös Suomesta!

Tuotetta myydään ainakin seuraavissa nettikaupoissa:

 • Naturalgoodscompany.com – hinta 37,00 €/purkki
  • Toimitus 4,90 € (ilmainen yli 50 € tilauksiin), toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • Naturelle.fi – hinta 37,00 €/purkki
  • Toimitus on ilmainen!

Warpaintin hinta näyttäisi olevan kaikissa kaupoissa suunnilleen sama eli noin 37 euroa. Hinta on kohtuullinen, koska yksi purkki riittää noin 150 käyttökertaan.

Jaa tämä ystävillesi... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email