Parhaat hampaiden valkaisugeelit ja muotit

Valkaisugeeli on yleisin ja tehokkain hampaiden valkaisumenetelmä kotikäyttöön. Se on myös hammaslääkärien suosima ja käyttämä menetelmä. Valkaisugeeli annostellaan pehmeisiin muotteihin, jotka voivat olla esimuotoillut tai itse lämpimässä vedessä muotoiltavat. Tämän jälkeen muotteihin annostellaan valkaisugeeliä, joka sisältää vaikuttavaa ainetta, kuten karbamidiperoksidia. Muotteja pidetään suussa tuotteen käyttöohjeiden mukaisen ajan ja vaikuttavan aineen annetaan poistaa värjäymät hampaista. Valkaisugeelien vaikutus perustuu vetyperoksidiin, karbamidiperoksidiin tai johonkin muuhun hapettavaan aineeseen, joka poistaa värjäymät sekä hampaiden pinnalta että kiilteen alta hammasluusta. Katso parhaat valkaisugeelit ja tutustu tuotearvosteluihin.

Mint Cosmetics
Mint Cosmetics

Mint Cosmetics on uusi kotivalkaisu, jolla saat näkyviä tuloksia jo puolen tunnin käytön jälkeen. Valkaisupaketti sisältää muotoiltavat hammasmuotit, tehokkaan geelin, annostelupään, sävykartan ja ohje-DVD:n.

Vaikuttava aine: 0,16 % natriumperboraatti

Hinta: n. 89,95 €

Arvostelu: Arvostelu: 4 tähteä (4/5)

Tilaa tuote
iWhite Instant arvostelu
iWhite Instant arvostelu

iWhite Instant on kotivalkaisu, joka sisältää taipuisat muotit ja valmiiksi annostellun ainutlaatuisen FCC-menetelmään perustuvan valkaisugeelin. Vain 20 minuutin käsittely päivässä riittää ja saat jopa 8 astetta valkoisemmat hampaat!

Vaikuttava aine: FCC, kalvokiteytetty kalsium (peroksiditon)

Hinta: n. 49 €

Arvostelu: Arvostelu: 3 tähteä (3/5)

Tilaa tuote
SWISS Whitening
SWISS Whitening

SWISS Whitening on hammaslääkärien kehittämä hampaiden valkaisu kotikäyttöön. Tuote on paitsi helppo käyttää, myös tehokas ja turvallinen. Voit saada valkoiset hampaat jo 3-7 päivässä.

Vaikuttava aine: 16 % karbamidiperoksidi

Hinta: n. 59 €. Koodilla WhiteFI 10 € alennusta tästä tuotteesta!

Arvostelu: Arvostelu: 5 tähteä (5/5)

Tilaa tuote
DentaWorks
DentaWorks

DentaWorks on hampaiden kotivalkaisu, jolla poistat helposti ja nopeasti hampaiden pinnalle kerääntyvät värjäymät. Sama menetelmä, jota hammaslääkärit käyttävät, mutta nyt paljon edullisemmin!

Vaikuttava aine: hydrocarbon-oxo-borate (peroksiditon)

Hinta: n. 49 €

Alennuskoodi: Koodilla DW190 ilmainen toimitus tilaukseesi.

Arvostelu: Arvostelu: 5 tähteä (5/5)

Tilaa tuote