Hampaiden valkaisutuotteet

Markkinoilla on nykyään tarjolla monenlaisia tuotteita hampaiden valkaisuun. Tältä sivulta löydät erilaiset hampaiden valkaisutuotteet. Tutustu tuotteisiin ja löydä sinulle sopivin valkaisumenetelmä.

Valkaisugeelit

Valkaisugeelit ovat markkinoiden tehokkaimpia ja yleisimmin käytettyjä valkaisutuotteita. Niissä vaikuttava aine on yleensä peroksidi. Geelivalkaisu on sama menetelmä, jota myös hammaslääkärit käyttävät. Lue lisää valkaisugeeleistä.

Valkaisuliuskat

Valkaisuliuskat ovat helpoin ja mukavin keino valkaista hampaat. Myös liuskoilla saa nopeasti kirkkaamman hymyn. Valkaisuliuskojen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti mm. Yhdysvalloissa. Lue lisää valkaisuliuskoista.

Valkaisukynät

Valkaisukynät sopivat parhaiten yhden hampaan valkaisuun tai mukana kannettavaksi tuotteeksi. Kynät eivät ole yhtä tehokkaita kuin geelit ja liuskat, mutta niilläkin voi saada jopa kolme astetta valkoisemmat hampaat. Lue lisää valkaisukynistä.

Valkaisevat purukumit

Valkaisevien purukumien vaikutus perustuu papaiinientsyymiin, joka pilkkoo hampaiden pinnoilla olevia epäpuhtauksia. Hammastahnojen tapaan ne eivät ole kovin tehokkaita, mutta valkaisevat jonkin verran. Useimmat purukumit sisältävät ksylitolia, joka suojaa happohyökkäyksiltä. Lue lisää valkaisevista purukumeista.

Valkaisevat hammastahnat

Valkaisevien hammastahnojen papaiinientsyymi pilkkoo hampaiden pinnoilla olevia tummentumia. Tahnat eivät ole kovin tehokkaita, mutta ne sisältävät myös fluoria ja ksylitolia, jotka suojaavat hampaita happohyökkäyksiltä ja ehkäisevät niiden reikiintymistä.

Valkaisevat suuvedet

Valkaisevalla suuvedellä voi tehostaa hammastahnan vaikutusta. Suuvesissä vaikuttava aine on pyrofosfaatti, joka sitoo itseensä kalsiumia ja muita mineraaleja hampaiden pinnoilta. Sisältävät usein myös fluoria ja ksylitolia.

Jaa tämä ystävillesi... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
[top]

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.