Yotuel valkaiseva hammastahna

Yotuel valkaiseva hammastahna poistaa hampaista kahvin, teen, tupakan ja muiden värjäävien aineiden aiheuttamia tahroja ja tummentumia. Hampaiden pinnoille kerrostuu jatkuvasti proteiini- ja bakteeriplakkia. Yotuel-hammastahnat sisältävät proteolyyttistä papaiinientsyymiä, joka pilkkoo kemiallisesti hampaiden pinnalla olevia kerrostumia ja valkaisee hampaita. Lisäksi tahnat sisältävät ksylitolia, joka ehkäisee kariesta ja hampaiden reikiintymistä. Yotuelin valkaisevien hammastahnojen hankausvaikutus on erittäin pieni.

Yotuelin valkaisevat hammastahnat sisältävät kahta luonnon omaa ainesosaa: papaijasta saatavasta papaiinientsyymiä ja koivusta saatavasta ksylitolia, joiden yhteisvaikutuksena hampaat valkaistuvat hampaiden pesun yhteydessä. Ksylitoli katkaisee happohyökkäyksen, nopeuttaa hammaskiilteen remineralisaatiota ja ehkäisee hampaiden reikiintymistä. Lisäksi Yotuelin valkaisevissa tahnoissa on fluoria, joka vahvistaa hammaskiillettä ja auttaa sen muodostumista.

Hammastahnat sopivat lähes kaikille päivittäiseen käyttöön, myös hampaiden vihlonnasta ja hammaseroosiosta kärsiville henkilöille. Yotuelin valkaisevia tahnoja on saatavilla piparmintun ja lakritsin makuisena.

  • Tehokas: Poistaa tehokkaasti tummentumat hampaista
  • Luonnollinen: Sisältää papaijasta saatavaa papaiini-entsyymiä ja koivusta saatavaa ksylitolia
  • Turvallinen: Tahnan hankausvaikutus on pieni, joten se ei vahingoita kiillettä tai hammasluuta
  • Sisältää ksylitolia, joka estää hampaiden reikiintymistä.
  • Sisältää fluoria, joka vahvistaa hammaskiillettä.
  • Vaahtoamaton: Ei eisällä natriumlauryylisulfaattia, joten sopii myös herkille suille ja aftaherkille
  • pH-neutraali
  • Sokeriton

Tilaa Yotuel Classic -hammastahna

Tilaa Yotuel Pharma -hammastahna

Käyttöohjeet

Valkaisevat hammastahnat

Valkaisevia hammastahnoja käytetään 2-3 kertaa päivässä.

Yotuel valkaisevat hammastahnat sisältävät papaiinientsyymiä, joka pilkkoo hampaissa olevat tummentumat ja ksylitolia, joka estää kariesta ja hampaiden reikiintymistä. Vaurioitunut kiille näyttää hampaissa tummalta ja tarjoaa tarttumapinnan ruoka-ainejäämien väriaineille.

Lisäksi tahnoissa on fluoria, joka vahvistaa kiillettä ja B5-vitamiinia, joka hoitaa ikeniä ja suun limakalvoja. Tahnat ovat pH-neutraaleja.

Yotuel Classic - mintunmakuinen valkaiseva hammastahnaKäyttöohje: Pese hampaat 2-3 kertaa päivässä 3 minuuttia kerrallaan. Miedon hankausvaikutuksen takia sopii päivittäiseen käyttöön.

Sisällysluettelo: Sorbitoli, vesi, kolloidinen piigeeli, ksylitoli (10 %), glyseriini, tetrakalium pyrofosfaatti, papaiini, titanium dioksidi, ksantaanikumi, aromi, kaliumfosfaatti, natriumfluoridi (0,22 %, 995 ppm F), natriumsakariini, diazolidinyl urea, C.I. 42090.

Makuvaihtoehdot: Piparminttu (Yotuel Classic) ja mieto lakritsi (Yotuel Pharma)

Hankausarvo (RDA): 36 (Pharma), 40 (Classic)

Pakkauskoko: 50/75 ml

Tuotteen paino: 60 g

Valmistaja: Biocosmetics (Espanja)

Myyntiluvan haltija/markkinoija: Algol Pharma Oy

Lisätietoa: www.yotuel.fi

Käyttäjien kokemuksia tuotteesta

Yotuel Classic valkaiseva hammastahna

Käyttäjien kokemuksia Yotuel valkaisevista hammastahnoista:

“Todella hyvä tahna jatkuvaan käyttöön. Hampaat tuntuvat puhtailta ja tahna on hyvä, kun se ei juurikaan vaahtoa. Tykkään kovasti! Ainoa huono puoli on hieman kalliimpi hinta.”

“Olen jo pitkään käyttänyt tätä tuotetta ja se on mielestäni paras hammastahna! Välillä olen koettanut palata markettien hammastahnoihin, mutta palaan aina tähän. Ei vaahtoa, mutta pesee hampaat tosi puhtaiksi. Sopii myös meile herkistä ikenistä kärsiville.”

“Helppokäyttöinen, käytetään samoin kuin muitakin hammastahnoja. Ei vaahtoa paljoa, mikä voi tuntua perustahnojen jälkeen oudolta, muttei silti mitenkään epämiellyttävä. Maku on hyvin perinteinen. Itse en huomannut dramaattisia muutoksia hampaiden sävyssä, mutta työkaverini sanoi, että etuhampaani näyttävät valkoisemmilta. Käytän siis jatkossakin. :)”

“Maistuu hyvältä ja pitää hampaat puhtaan tuntuisina pitkään. Valkaisutehoa on vähän hankala arvioida.”

“Mieto, mutta raikas maku, vaahtoaa sopivasti. Valitettavasti kalliimpi, joten ei raaski ottaa jatkuvaan käyttöön.”

Oletko käyttänyt Yotuelin valkaisevia hammastahnoja (Classic tai Pharma)? Jaa omat kokemuksesi muiden kanssa kommenttiosiossa!

Tilaa Yotuel Classic -hammastahna

Tilaa Yotuel Pharma -hammastahna

Jaa tämä ystävillesi... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Products

Yotuel All-In-One hammastahna
Yotuel All-In-One hammastahna
Yotuel All-In-One on valkaiseva hammastahna, joka poistaa värjäymät ja valkaisee myös hammasluun sävyä. Saat näkyviä tuloksia jo kahdessa viikossa. Vaikuttava aine mieto karbamidiperoksidi. Tilaa tuote
Emmelle HYALURON PRO+
Emmelle HYALURON PRO+
Emmelle HYALURON PRO+ on valkaiseva ja kosteuttava hammastahna, joka poistaa hellävaraisesti hampaiden tummentumat kiillettä vahingoittamatta. Hyaluronihappo ehkäisee tulehduksia ja palauttaa suun luonnollisen tasapainon. Tilaa tuote
Dentosal Whitening
Dentosal Whitening
Dentosal Whitening on hellävaraisesti hankaavien aineiden ja luonnollisen suolan ainutlaatuiseen yhteisvaikutukseen perustuva valkaiseva hammastahna, joka poistaa värjäymät hampaista.