Yotuel All-In-One hammastahna

Yotuel All-In-One on valkaiseva hammastahna, joka vahvistaa todistetusti myös hammaskiillettä. Se ei pelkästään poista kahvin, teen, tupakan ja muiden nautintoaineiden värjäymiä, vaan valkaisee myös hammasluun sävyä säännöllisesti käytettynä. Yotuel All-In-One hammastahnan valkaiseva vaikutus perustuu karbamidiperoksidiin, joka vapauttaa reagoi syljen sisältämien mineraalien kanssa valkaisten hampaat. Saat näkyviä tuloksia käyttämällä Yotuel All-In-One hammastahnaa jopa kahden viikon säännöllisellä käytöllä.

Yotuel All-In-One hammastahna sisältää myös fluoria, ksylitolia, kalsiumia ja fosfaatteja, jotka remineralisoivat hammaskiillettä ja ehkäisevät hampaiden reikiintymistä. Hammastahna ei sisällä mitään hankaavia aineita ja se sopii myös päivittäiseen käyttöön.

Yotuel All-In-One sopii yli 14-vuotiaille, joilla on terveet hampaat ja suun limakalvot. Tuote ei valkaise muovi- tai keramiikkapaikkoja, muttei ole myöskään niille vahingollinen.

Yotuel All-In-One hammastahnaa käytetään pesemällä hampaat 3 kertaa päivässä 3 minuutin ajan.

 • Tehokas: Sama vaikuttava aine, jota myös hammaslääkärit käyttävät
 • Turvallinen: Ei sisällä hankaavia aineita. Tahnan hankausarvo (RDA) on 82.
 • Vahvistaa hampaita: Sisältää fluoria ja ksylitolia, jotka remineralisoivat hampaita, vahvistavat kiillettä ja ehkäisevät reikiintymistä.
 • Helppo: Käytetään, kuten tavallista hammastahnaa
 • Sopii kaikille: Sopii myös vihlonnasta kärsiville ja herkille limakalvoille
 • Hellävarainen: Ei sisällä vaahtoavaa natriumlauryylisulfaattia, joten sopii hyvin myös aftaherkille.
 • Hyvänmakuinen: Saatavilla kaksi makua, tuttu geelimäinen WinterGreen ja raikas mintunmakuinen Snowmint

Osta tuote

Yotuel All-In-One valkoinen ja mustaYotuel All-In-One hammastahnan valkaiseva vaikutus perustuu mietoon karbamidiperoksidiin, joka poistaa tummentumat hampaiden pinnalta ja valkaisee hammasluun sävyä muutamalla asteella. Näkyviä tuloksia saavutetaan yleensä kahden viikon säännöllisellä käytöllä.

Käyttöohje, sisällysluettelo ja rajoitukset

Käyttöohje:

Pese hampaat Yotuel All-In-One hammastahnalla kolmesti päivässä 3 minuuttia kerrallaan. Saat tuloksia myös kahdella päivittäisellä käyttökerralla, mutta näkyvien tuloksien saaminen voi kestää pidempään. On tärkeää pestä hampaita vähintään 3 minuuttia, jotta tuote ehtii vaikuttaa tarpeeksi pitkään hampaissa.

Kun olet harjannut hampaat valkaisevalla hammastahnalla, sylje tahna pois, mutta älä huuhtele vedellä. Näin vaikuttavat aineet jäävät hampaiden pinnalle ja valkaisutulos on parempi. Voit tehostaa valkaisutulosta käyttämällä päivittäin Yotuel Pen valkaisukynää.

Rajoitukset:

 • Sopii päivittäiseen ja jatkuvaan käyttöön yli 14-vuotiaille. Alle 14-vuotiailla hammaskiilteen kehitys on vielä kesken.
 • Sopii myös vihlonnasta kärsiville, herkille limakalvoille sekä aftaherkille.
 • Jos sinulla on hammasraudat, keskustele tuotteen käytöstä ensin hammaslääkärisi kanssa.
 • Valkaisevat Yotuel-hammastahnat valkaisevat vain orgaanista hammasta. Tuote ei valkaise posliini-, muovi- tai keramiikkapaikkoja tai hammaskruunuja, muttei myöskään vahingoita niitä.

Maut:

 • WinterGreen (musta pakkaus) – miedosti mintun makuinen ja koostumukseltaan geelimäinen.
 • SnowMint (valkoinein pakkaus) – raikkaan mintun makuinen ja koostumukseltaan tahnamainen.

Sisällysluettelo

Glyeroli, ksylitoli (11 %), kaliumsitraatti, piioksidi, kalsiumfosfaatti, aromit, titaanidioksidi, betaiini, kaliumfluoridi (0,45 %, 1470 ppm), karbomeeri, karbamidiperoksidi (0,3 %).

Myynti: Apteekit, Stockmann- ja Sokos-tavaratalot sekä Emotion-liikkeet ympäri maan.

Valmistaja: Biocosmetics Laboratories (Espanja)

Maahantuoja: Algol Pharma

Käyttäjien kokemuksia tuotteesta
Yotuel logo

“Ei nämä valkaisevat hammastahnat tietenkään yhtä tehokkaita ole kuin geelit ja liuskat, mutta valkaiseehan ne kohtuullisesti säännöllisesti käytettynä.”

“Tahna maistuu aika pahalle, joten saa melkein varoa, ettei sitä mene kielen päälle. Valkaisi silti kulmahampaat jo muutaman käyttökerran jälkeen. Tykkään tahnamaisesta Snowmintistä enemmän.”

“Vähän hintava tuote, mutta kokeilemista valkaisevista tahnoista paras. Valkaisee jo parin käyttökerran jälkeen. Ei vaahtoa, kuten tavalliset hammastahnat ja maku… no siedettävä. Tehoaa paremmin jos jaksaa harjata kolmesti päivässä.”

Oletko käyttänyt Yotuel All-In-One hammastahnaa? Jaa kokemukset muille käyttäjille kommenttiosiossa!

Tilaa tämä tuote nyt!

Jaa tämä ystävillesi... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Products

Emmelle HYALURON PRO+
Emmelle HYALURON PRO+
Emmelle HYALURON PRO+ on valkaiseva ja kosteuttava hammastahna, joka poistaa hellävaraisesti hampaiden tummentumat kiillettä vahingoittamatta. Hyaluronihappo ehkäisee tulehduksia ja palauttaa suun luonnollisen tasapainon. Tilaa tuote
Dentosal Whitening
Dentosal Whitening
Dentosal Whitening on hellävaraisesti hankaavien aineiden ja luonnollisen suolan ainutlaatuiseen yhteisvaikutukseen perustuva valkaiseva hammastahna, joka poistaa värjäymät hampaista.
Yotuel valkaiseva hammastahna
Yotuel valkaiseva hammastahna
Yotuel valkaiseva hammastahna poistaa hampaista kahvin, teen, tupakan ja muiden värjäävien aineiden aiheuttamia tahroja ja tummentumia. Yotuel-hammastahnat sisältävät papaiinientsyymiä, ksylitolia, fluoria ja B5-vitamiinia. Tilaa tuote