iWhite Instant arvostelu

iWhite Instant on hampaiden valkaisuun tarkoitettu tuote, joka sisältää 10 taipuisaa ja mukavaa valkaisumuottia sekä muotteihin valmiiksi annostellun valkaisugeelin. Muotteja on helppo käyttää ja ne ovat miellyttävän tuntuiset suussa. iWhite Instant -valkaisumuotteja ei tarvitse muotoilla kuumalla vedellä tai annostella, vaan ne sisältävät valmiiksi ainutlaatuista ja innovatiivista valkaisugeeliä, joka tehoaa jo 20 minuutin käsitelyllä päivässä ja saat jopa 8 astetta valkoisemmat hampaat.

iWhite Instant perustuu kliinisesti tutkittuun ja turvalliseen FCC-menetelmään (Filmo-Crystallized Calcium, kalvokiteytetty kalsium). Menetelmä valkaisee hampaat nopeasti, poistaa niistä värjäymät ja vahvistaa hampaita. Kalsiumkiteet kiinnittyvät hampaiden pinnoille polymeerien avulla ja saavat ne näyttämään heti valkoisemmilta. Lisäksi geeli sisältää peroksittoman PAP-molekyylin, joka hajoittaa hampaiden pinnalla olevia värjäymiä.

Mikäli etsit keinoa valkaista hampaat helposti ja nopeasti, on iWhite Instant sinulle sopiva tuote!

 • Tehokas: Kliinisesti tutkittu, jopa 8 astetta valkoisemmat hampaat.
 • Nopea: Vain 20 minuutin käsittely päivässä riittää.
 • Helppo: Pehmeät ja esitäytetyt muotit sisältävät valkaisevaa geeliä. Voit valkaista ylä- ja alahampaat samalla kertaa.
 • Ei sisällä peroksideja: Ei aiheuta hampaiden vihlontaa tai ärsytä ikeniä.
 • Poistaa värjäymät ja vahvistaa hampaita
 • Sopii kaikille

Hinta: n. 49 €

Arvostelu: Arvostelu: 3/5 (3/5)

Hinta Apteekkituotteet.fi -verkkokaupassa 48,90 €.

Tilaa tuote

Sisältö ja käyttöohjeet

iWhite Instant tuotepakkaus

iWhite Instant sisältää kaikki hampaiden tehokkaaseen valkaisuun tarvitsemasi:

 • 10 valkaisugeelillä esitäytettyä muottia (10 x 0,8 g)

iWhite Instant käyttöohjeet:

 1. Pese hampaat huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.
 2. Pese ja kuivaa kädet.
 3. Ota esitäytetty muotti pakkauksesta ja aseta se paikalleen hampaiden päälle siten, että geeli on kosketuksissa hampaiden pintojen kanssa. Voit halutessasi valkaista ylä- ja alahampaat samanaikaisesti.
 4. Sulje suu ja paina huulet yhteen muottien ympärille. Älä pure hampaita liian tiukasti yhteen, jotta geeli ei valu yli reunojen.
 5. Poista muotti tai muotit 20 minuutin käsittelyn jälkeen ja hävitä ne. Huuhtele hampaisiin ja ikeniin jäänyt geeli runsaalla vedellä.

iWhite Instant ainesosat:

Aqua, hydrated silica, glycerin, phthalimido-peroxy-caproic acid, sorbitol, chondrus crispus powder/hydrated silica, PEG-40, hydrogenated castor oil, aroma, acrylates/acrylamide copolymer and mineral oil and polysorbate 85, citric acid, methyl paraben, calcium lactate glugonate, BHT, xylitol, potassium acesulfame.

Rajoitukset:

Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville eikä alle 14-vuotiaille lapsille.

Myyntiluvan haltija: Actavis

Tilaa tuote

Ennen ja jälkeen

iWhite Instant hampaiden valkaisu ennen ja jälkeen kuvia:

iWhite Instant hampaiden valkaisu ennen ja jälkeen

Tilaa tuote

Kokemuksia

“Olen käyttänyt iWhite Instantia nyt 5 päivää ja mielestäni oli kyllä rahan väärti. En enää peittele hampaitani kun hymyilen.”

“On ihanaa heittää käytetyt muotit roskiin! Muottien muotoilu keittämällä ei ole mun juttu. Geeliä ei tarvitse myöskään itse annostella. Vaikuttaa 20 minuutissa mistä plussaa. Hampaita värjääviä aineita ei suositella nautittavaksi kuurin aikana ja 5 päivää ilman aamukahvia oli kyllä tuskaa.”

“Muotit tuntuivat aluksi kömpelöiltä, mutta muutaman käyttökerran jälkeen homma alkoi sujumaan. Istuvuus oli omiin hampaisiin aika huono ja jouduin puremaan hampaita kevyesti koko 20 minuuttia. Vaikutusaika kului tietokoneen äärellä, koska muotit suussa puhuminen on hankalaa. Geeli ei maistu kovin hyvältä, muttei myöskään vihlonut hampaita, kuten jotkut muut tuotteet. Viiden päivän käytön jälkeen sekä ylä- ja alahampaat olivat kuitenkin selvästi vaaleammat.”

Tilaa tuote tästä

Jaa tämä ystävillesi... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
2 Responses to iWhite Instant arvostelu
 1. Sopiiko raskaana oleville? 6.10.2014 at 7:34 Vastaa

  Hyvät kokemukset, mutta todellakin tuli eteen tuo kysymys raskaana olevista potilaista.
  Martti Neva
  EHL

 2. Hei, iWhite Instant -tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, alle 16-vuotiaille, eikä henkilöille, joilla on jokin ienvaiva tai henkilöille, jotka ovat allergisia jollekin valmisteen sisältämälle ainesosalle.

  http://www.iwhiteinstant.com/fi/usein-esitetyt-kysymykset


[top]

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Products

DentaWorks
DentaWorks

DentaWorks on hampaiden kotivalkaisu, jolla poistat helposti ja nopeasti hampaiden pinnalle kerääntyvät värjäymät. Sama menetelmä, jota hammaslääkärit käyttävät, mutta nyt paljon edullisemmin!

Vaikuttava aine: hydrocarbon-oxo-borate (peroksiditon)

Hinta: n. 49 €

Alennuskoodi: Koodilla DW190 ilmainen toimitus tilaukseesi.

Arvostelu: Arvostelu: 5 tähteä (5/5)

Tilaa tuote
SWISS Whitening
SWISS Whitening

SWISS Whitening on hammaslääkärien kehittämä hampaiden valkaisu kotikäyttöön. Tuote on paitsi helppo käyttää, myös tehokas ja turvallinen. Voit saada valkoiset hampaat jo 3-7 päivässä.

Vaikuttava aine: 16 % karbamidiperoksidi

Hinta: n. 59 €. Koodilla WhiteFI 10 € alennusta tästä tuotteesta!

Arvostelu: Arvostelu: 5 tähteä (5/5)

Tilaa tuote