Crest Whitestrips

Crest 3D Whitestrips on valkaisuliuskoihin perustuva hampaiden valkaisu, joka sisältää samaa hammaskiilteelle turvallista valkaisuainetta, jota myös hammaslääkärit käyttävät. Crest-valkaisuliuskojen sisältämä aktiivinen aine poistaa tahrat ja värjäymät kiilteen alta, hampaan sisältä. Crest Whitestrips -valkaisuliuskoilla saat valkoisemman ja kauniin hymyn.

Crest-valkaisuliuskoilla voit poistaa jopa 14 vuoden aikana hampaisiin muodostuneet värjäymät vain 30 minuutin päivittäisellä käytöllä. Liuskojen “No Slip Grip” -ominaisuus tarkoittaa, että liuskat pysyvät paikallaan koko hoidon ajan, kunnes otat ne pois. Voit jopa puhua ja juoda vettä valkaisun aikana.

Crest-liuskoilla saat näkyviä tuloksia jo 3 päivässä ja optimaalinen valkaisutuloskin saavutetaan jo 20 päivässä. Hanki ammattimainen valkaisutulos ilman ammattilaisten kallista hintalappua!

 • Tehokas: Valkaisuteho on jopa 25 kertaa parempi kuin markkinoiden johtavassa valkaisevassa hammastahnassa. Toimii yhtä hyvin kuin 500 € laservalkaisut.
 • Nopea: Saat näkyviä tuloksia jo tunnin käsittelyn jälkeen. Pinttyneimmät tummentumatkin poistuvat 12 päivän hoitojaksolla.
 • Ammattitason tulokset: Puhdistaa jopa 14 vuoden aikana hampaisiin kerääntyneet epäpuhtaudet ja valkaisee hymyn.
 • Mukava: Crest-liuskat muotoutuvat hampaiden muotoon ja liuskat suussa voi puhua tai juoda jopa vettä samalla kun hampaat puhdistuvat.
 • Hellävarainen: Poistaa värjäymät ja tahrat hampaille ja ikenille samalla hellävaraisella tekniikalla, jota myös hammaslääkärit käyttävät.
 • Eivät luista: Crest-liuskojen No Slip Grip -ominaisuus takaa, että liuskat pysyvät paikoillaan, kunnes otat ne pois.

Crest hampaidenvalkaisuliuskoja on saatavilla useissa eri pakkauskooissa: 20, 22, 25 tai 44 liuskaa.

Arvostelu: Arvostelu: 4 tähteä (4/5)

Alin hinta: 39,99 $ eli noin 31 €.

Tilaa Amazonista

Tilaa eBaystä

Sisällysluettelo, käyttöohjeet ja rajoitukset

Crest Whitestrips valkaisuliuskojen käyttäminen3 helppoa kohtaa kirkkaampaan ja valkoisempaan hymyyn

 • Repäise valkaisuliuska esiin
 • Asettele liuska hampaiden pinnalle
 • Paljasta valkoinen hymysi

Turvaohjeet ja rajoitukset

 • Ei lasten ulottuville
 • Liuskaa ei saa niellä
 • Liuskat eivät korvaa säännöllistä hammashoitoa
 • Varo geelin joutumista silmiin, vaatteisiin, nahkaan tai kankaisiin
 • Geeli voi aiheuttaa iholla tilapaista ärsytystä tai ihon vaalenemista
 • Kuten kaikissa hampaiden valkaisuaineissa, Crest-valkaisuliuskat voivat aiheuttaa sivuvaikutuksena hampaiden ja ikenien ärsytystä tai herkkyyttä.
 • Tehokkaissa valkaisutuotteissa, kuten Crest-liuskoissa, sivuvaikutukset voivat olla yleisempiä, mutta lieviä. Ärsytys ja herkkyys on tilapäistä, eikä vaarallista.
 • Jos sivuvaikutukset ovat erityisen voimakkaita, keskustele hammaslääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.
 • Crest Whitestrips valkaisee vain orgaanista hampaita, eikä vaikuta paikkoihin, kruunuihin, siltoihin tai muihin hammastäytteisiin.
 • Tuotetta säilytetään kylmässä.

Sisällysluettelo

PVP, PEG-8, vesi, vetyperoksidi, Acrylates Copolymer, Sodium Hydroxide, Sodium Saccharin.

Käyttäjien kokemuksia tuotteesta

Crest poistaa tahrat hampaista

Käyttäjien kokemuksia Crest 3D White Whitening valkaisuliuskoista:

“Vain kahden tunnin käytön jälkeen sain poistettua tahrat hampaistani ja voin jälleen hymyillä elämän spontaaneissa tilanteissa. Valkaisen hampaitani valmistautuessani kouluun. Sain heti tuloksia, eikä valkaisu vaatinut juuri lainkaan vaivaa. Katselin samalla televisiota, enkä edes huomannut ajan jo menneen.”

“Yksi ensimmäisistä asioista mitä huomaan muissa ihmisissä on heidän hymynsä. Crest-valkaisuliuskat todella toimivat. Sain kehuja valkoisista hampaistani jopa hammaslääkäriltäni, joka yllättyi kun kerroin käyttäneeni valkaisuliuskoja. On mukava tietää, että hampaat voi tarvittaessa valkaista parissa tunnissa jos jotain tärkeää on edessä. Voin jopa juoda lasillisen vettä samalla kun pidän liuskoja hampaissani, eivätkä ne liu’u suussa ympäriinsä.”

“Nämä todella toimivat! Kiitos Crest-valkaisuliuskojen, nyt minulla on paljon kirkkaampi hymy.”

“Nyt voin saada valkoisemmat hampaat vain parissa tunnissa mihin tahansa tilaisuuteen. Haluatpa näyttää hyvältä treffeillä tai missä tahansa muualla, Crest-valkaisuliuskoista on todella apua! Minun paras puoleni on nykyään kaunis ja valkoinen hymy.”

“Voin vakuuttaa, että sekä minä että mieheni käytämme Crest Whitestrips liuskoja säännöllisesti ja ne toimivat loistavasti. Niistä on suunnatonta apua monissa eri tilanteissa, kuten työhaastattelussa. Juon paljon kahvia päivän aikana ja nyt voin tehdä sen huolehtimatta hampaideni ulkonäöstä.”

Kokemukset: 3dwhite.com

Tilaa tämä tuote Amazonista (UK)

Tilaa tämä tuote eBaystä (UK)

Jaa tämä ystävillesi... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Products

DentaWorks
DentaWorks

DentaWorks on hampaiden kotivalkaisu, jolla poistat helposti ja nopeasti hampaiden pinnalle kerääntyvät värjäymät. Sama menetelmä, jota hammaslääkärit käyttävät, mutta nyt paljon edullisemmin!

Vaikuttava aine: hydrocarbon-oxo-borate (peroksiditon)

Hinta: n. 49 €

Alennuskoodi: Koodilla DW190 ilmainen toimitus tilaukseesi.

Arvostelu: Arvostelu: 5 tähteä (5/5)

Tilaa tuote
SWISS Whitening
SWISS Whitening

SWISS Whitening on hammaslääkärien kehittämä hampaiden valkaisu kotikäyttöön. Tuote on paitsi helppo käyttää, myös tehokas ja turvallinen. Voit saada valkoiset hampaat jo 3-7 päivässä.

Vaikuttava aine: 16 % karbamidiperoksidi

Hinta: n. 59 €. Koodilla WhiteFI 10 € alennusta tästä tuotteesta!

Arvostelu: Arvostelu: 5 tähteä (5/5)

Tilaa tuote