Hampaiden valkaisugeelien vertailu

Tällä sivulla on vertailtu neljää suosittua hampaiden valkaisugeeliä: DentaWorks, iWhite Instant, Swiss Whitening ja Yotuel 7 Hours Kit.

Taulukosta näet helposti mitä valkaisupaketit sisältävät, miten niitä käytetään, mikä niiden vaikuttava aine on, kuinka moneen käyttökertaan paketti riittää ja hintatietoja.

TuoteDentaWorksiWhite InstantSWISS WhiteningYotuel 7 Hours Kit
DentaWorksiWhite InstantSWISS Whitening
Sisältää3 valkaisumuottia, 30 ml valkaisugeeliä, hammassävykartta, säilytysrasia muoteille ja käyttöohjeet.10 esitäytettyä valkaisumuottia ja käyttöohjeet.3 valkaisumuottia, 10 ml valkaisugeeliä, säilytyspakkaus muoteille ja käyttöohjeet.2 valkaisumuottia, 12 ml valkaisugeeliä, 1 tuubi valkaisevaa hammastahnaa ja käyttöohjeet.
Vaikuttava aineKarbamidiperoksidi 22 %FCC-menetelmä (Filmo-Crystallized Calcium, kalvokiteytetty kalsium)Karbamidiperoksidi 22 %Karbamidiperoksidi 10 %
Käyttö30-120 minuuttia/käyttökerta20 minuuttia kerran päivässä30-60 minuuttia/käyttökerta45 minuuttia päivässä 1-2 viikon ajan
RiittoisuusNormaalissa käytössä 15-30 käyttökertaa10 käyttökertaaJopa 35 hoitokertaa
RajoituksetEi suositella raskaana oleville tai imettäville.Ei suositella alle 14-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville.Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.Suositellaan yli 18-vuotiaille henkilöille, joilla on terve suu.
HintaAlk. 59,95 €Alk. 39,95 €Alk. 59,00 €Alk. 29,95 €
Myynti

Kokemuksia valkaisugeeleistä

Oletko kokeillut jotakin vertailussa mukana olevaa tuotetta tai jotain muuta tuotetta? Toimiko tuote hyvin vai huonosti? Ole ystävällinen ja jaa kokemuksesi muiden lukijoiden kanssa!

Jaa tämä ystävillesi... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
[top]

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.