Potilaat, jotka harkitsevat hampaiden valkaisemista, tulisi aina käydä perusteellisessa hampaiden tarkastuksessa, varmistaakseen, että heidän hampaat ja ikenet ovat terveet.

Yhä useammat ihmiset valitsevat hampaiden valkaisun palauttaakseen ikääntymisen sekä ruoan ja tupakan aiheuttamien tahrojen vaikutukset hampaissaan. Potilaiden, jotka hakitsevat hampaiden valkaisua, tulisi aina käydä kokonaisvaltaisessa hampaiden tarkastuksessa varmistaakseen, että hampaat ja ikenet ovat terveet, kertoo tohtori Randy Parhan FortWorthDentist.comista. Valkoiset hampaat eivät välttämättä ole terveet hampaat.

Randy Parhan on koulutettu diagnosoimaan ja hoitamaan suun terveyttä. Hän kykenee myös arvioimaan tiettyjä tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa siihen onko hampaiden valkaisu potilaalle mukava ja saavuttaako hän sen avulla haluamansa tulokset.

Hampaat voivat värjäytyä monista eri syistä. Yksi tahriintumisen tyyppi, jonka voi aiheuttaa trauma, lääkkeiden käyttö tai fluoroosi, alkaa itse asiassa hampaan sisältä. Tällöin hampaiden harjaus ja hammaslangan käyttökään eivät auta. Ulkoisen tekijän, kuten ruoan, värillisten juomien ja tupakoinnin, aiheuttamiin tahriintumiseen voidaan puuttua harjauksella.

Valkaisevat hammastahnat ja valkaisuaineet voivat kirkastaa hampaita, mutta toimivat vain tietyn tyyppisiin tahroihin. Useimmat valkaisuaineet eivät pysty valkaisemaan ruskeaita tai harmaita tahroja. Tämäntyyppiset tuotteet eivät ole tehokkaita myöskään syöpyneisiin tai pahasti värjääntyneisiin hampaisiin, eikä myöskään hammaskruunuihin, -liimoihin tai -täytteisiin. Hammaslääkärin vastaanotolla tehtävät ammattimaiset valkaisut ovat lähtökohtaisesti tehokkain ja turvallisin tapa. Oikein tehtynä hampaiden valkaisun tulokset voivat kestää jopa 16 kuukautta.

Lähde: PR.com

Jaa tämä ystävillesi... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email