kauneusvinkit

Look.co.uk kokosi neljä helppoa ja edullista kauneusvinkkiä, joilla saat valkoisemmilta näyttävät hampaat.

Kukapa meistä ei haluaisi valkoisempia hampaita? Mutta jos tarvitset päivittäisen kofeiiniannoksesi, etkä sano ei lasilliselle punaviiniä viikonloppuna, saatat huomata, että ennen valkoiset hampaasi eivät enää olekaan niin valkoiset. Näillä nokkelilla kauneusvinkeillä saat niistä jälleen kirkkaan valkoiset.

Monet julkkikset vilauttelevat selfieissään tämän tästä valkoisia hampaitaan, mikä saa monet meistä haluamaan yhtä kirkkaan hymyn. Kim Kardashian, Bella Thorne ja Scott Dissick ovat käyttäneet niin oil pullingia kuin kotona käytettäviä valkaisuliuskojakin. Mutta ellet halua purskutella kookosöljyä suussasi 20 minuuttia päivittäin tai odotella tuloksia päivien ajan, tässä on muutama vaihtoehtoinen ja nopeampi ratkaisu, jotka eivät maksa paljoa.

  • Hanki rusketus. Rusketuksen hankkiminen saa hampaasi näyttämään valkoisemmilta. Käytä pronssinväristä puuteria tärkeimmille kasvojesi alueille; otsaan, nenänvarteen ja poskipäille.
  • Käytä valkaisevaa suuvettä. Listerinen uudella Advanced Mouthwashilla saat valkoisemmat hampaat vain kahdessa viikossa. Sen uusi valkaisuteknologia auttaa liuottamaan tahroja ja ehkäisemään uusien syntymistä. Eikä se jätä epämiellyttävää makua suuhun.
  • Punainen huulipuna saa aina hampaasi näyttämään valkoisemmilta. Mutta käytä sinipohjaista punaista, kuten videolla, koska oranssi- ja ruskeapohjaiset huulipunat vain korostavat keltaisuutta.
  • Sininen huulikiille näyttää hieman eriltä kuin tavallisesti käyttämäsi huulikiille. Sen siniset värit saavat hampaat näyttämään 100 prosenttia valkoisemmilta. Voit käyttää sitä pelkästään tai huulipunan päällä.

 

Jaa tämä ystävillesi... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email